ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


 

Η ΒΙΟΚΑΡ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής βιολογικών προϊόντων, και συγκεκριμένα βιολογικών φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών, που βρίσκεται στην περιοχή της Βέροιας, στην Ημαθία. Έχει ως στόχο της την παραγωγή και προώθησης στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας αγροτικών βιολογικών προϊόντων που θα τους προσφέρουν όλα τα οφέλη που εκείνοι επιθυμούν.

 

Τα αγροτικά βιολογικά προϊόντα είναι προϊόντα που παράγονται με φυσικό τρόπο και χωρίς τη χρήση χημικών και λιπασμάτων. Έτσι είναι απαλλαγμένα από τις βλαβερές ουσίες των συνθετικών φυτοφαρμάκων και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των απειλητικών ζιζανίων και μικροοργανισμών είναι τα οργανικά βιοδιασπώμενα φυτοφάρμακα τα οποία δεν μένουν στο τελικό προϊόν. Όλα αυτά προσφέρουν στα βιολογικά προϊόντα την ασφάλεια που απαιτείται για την υγεία των καταναλωτών και ιδίως των παιδιών, αλλά και την αυθεντική γεύση και μυρωδιά που ο καθένας αναζητά. Δεδομένη είναι τέλος και η προστασία του περιβάλλοντος αφού τα οργανικά φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται δεν προκαλούν καμία βλάβη.

 

Τα προϊόντα που η ΒΙΟΚΑΡ παράγει και προσφέρει έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα οποία πιστοποιούνται από το Γεωτεχνικό Εργαστήριο Α.Ε σύμφωνα με τον Καν. (ΕΟΚ) 2092/91 και έχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που εξασφαλίζουν την ποιότητά τους.